Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak w krakersach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 4 filety
jogurt naturalny 500 ml
krakersy 1 paczka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w krakersach

Filety pokrój w cienkie paski,przypraw zalej jogurtem i wstaw na 2 h do lodówki.Krakersy pokrusz blenderem.Paski kurczaka wyjmij z jogurtu i obtaczaj w krakerach.Ułóż na blasze wyłożonej pergminem.Piecz ok 20 min w200 stopniach.Podawaj z ryżem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak