Składniki:
sznycle z mięsa cielęcego z udźca | 4 plastry |
miód | |
żubrówka | 20 ml |
pieprz | |
jabłka | 500 g |
cebule | 2 |
słonina | 100 g |
sok jabłkowy | 100 ml |
smalec | |
śmietana | 125 ml |
sznycle z mięsa cielęcego z udźca | 4 plastry |
miód | |
żubrówka | 20 ml |
pieprz | |
jabłka | 500 g |
cebule | 2 |
słonina | 100 g |
sok jabłkowy | 100 ml |
smalec | |
śmietana | 125 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: