Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajek i tuńczyka.

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym
kukurydza w puszce
jajko
cebula czerwona
szczypiorek
majonez
Pieprz czarny mielony Prymat

Porada

Mozna dodac dodatkowo ogorka,lub papryke :-) ,majonez zastapic ketchupem .

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajek i tuńczyka.

Jajka gotujemy na twardo - ok. 10 minut od zagotowania się wody, studzimy i obieramy.Tuńczyka i kukurydzę odsączamy z zalew. Jajka kroimy w kosteczkę, przekładamy do miski,dodajemy kukurydzę, majonez, posiekany szczypiorek, cebule.tuńczyka,łączymy składniki,doprawiamy pieprzem.Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 06.11.2014 12:36
moja ulubiona

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak