Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z farszem mięsno - pieczarkowym z sosem czosnkowym
Kroki postępowania
Na naleśniki układamy farsz i polewamy sosem.
mąka pszenna | 1 szklanka |
woda letnia | 1 szklanka |
jajko | 2 szt |
sól | do smaku |
tłuszcz do smażenia |
pierś z kurczaka | 1 szt |
pieczarki | 250 g |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | do smaku |
ser żółty starty | do smaku |
tłuszcz do smażenia |
jogurt naturalny | 100 ml |
majonez light | 100 ml |
czosnek ząbki | 3 szt |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: