Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z czerwonej fasoli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 400 g
cebule 2
orzechy włoskie 1/2 szklanki
curry
sól i pieprz
oliwa
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z czerwonej fasoli

Cebulki zeszklij na oliwie ,potem zmiksuj z orzechami i fasolą i przyprawami.Zaroodporne naczynie wysmaruj masłem wyłóz pure skop stopionym masłem wstaw na kilka minut do piekarnika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak