Przepis i sposób przygotowania na: Placki po zbójnicku
Kroki postępowania
Dodajemy śmietanę i zagęszczamy mąką.
Podajemy z plackami ziemniaczanymi
Smacznego :)
mięso wieprzowe | 0,7 kg |
pieczarki | kilka |
ogórek konserwowy | 2 szt |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula biała | 1 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
Majeranek suszony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
śmietana 30% | 2 łyżki |
mąka pszenna | |
marchew | 0,5 szt |
pietruszka | 0,5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: