Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z porem

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt
por (biała część) 1 mały
majonez 4 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z porem

Jajka ugotować na twardo. Obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Pora umyć, drobno pokroić i posolić. Odstawić na kilkanaście minut. Po tym czasie odcisnąć z soku. Wymieszać jajka z porem i majonezem, doprawić do smaku. Odstawić w chłodne miejsce aby smaki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 07.06.2015 10:18
pyszna pasta
paula191919 03.06.2015 09:00
Przepyszna taka pasta! Uwielbiam właśnie takie rzeczy!
Renataj 29.10.2014 09:31
Taka pasta naprawdę jest smaczna - robię tak samo:)
Anna133 29.10.2014 08:07
proste a jakie fajne na śniadanie
Anna20 29.10.2014 07:51
pyszna :))
Ali 29.10.2014 06:12
Zjadłbym taką pastę :)
Megg 28.10.2014 23:56
super smaczna pasta do pieczywa
IlonaAlbertos 28.10.2014 22:28
Zasmakowałaby mi.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak