Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z burakami i grzybami
Kroki postępowania
Na patelni rozgrzać oliwę, zeszklić na niej drobno posiekaną cebulkę.
Pierogi podawać polane tłuszczem z cebulką.
mąka tortowa | 300 g |
żółtko jajek | 1 szt |
gorąca woda | 160 ml |
masło | 50 g |
sól | szczypta |
buraki | 3 szt |
grzyby suszone | 10 szt |
masło | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
oliwa | 2 łyżki |
cebula biała | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: