Składniki:
cebula | 70 dag |
wino białe wytrawne | 200 ml |
olej | |
cukier | 3 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1 l |
ząbki czosnku | 2 |
bagietka | |
ser żółty | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
cebula | 70 dag |
wino białe wytrawne | 200 ml |
olej | |
cukier | 3 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
bulion | 1 l |
ząbki czosnku | 2 |
bagietka | |
ser żółty | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: