Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowe koreczki a\'la jeżyk
Kapustę owijamy folią aluminiową. Na wykałaczki nabijamy dowolnie różne składniki, wbijamy w kapustę blisko siebie tworząc jeżyka.
szynka | 3 plasterki |
marynowany czosnek | 10 szt |
ser żółty | 3 plastry |
papryka konserwowa | 5 kawałków |
ogórki konserwowe | 5 szt |
seler naciowy | 2 gałązki |
ogórek świeży | 2 szt |
winogrona | 10 szt |
kapusta | 1/2 szt |
wykałaczki | |
oliwki zielone | 10 szt |
salami | 10 (plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: