Składniki:
jabłka | 5-6 sztuk |
masło | |
cukier brązowy | 1/2 szklanki |
cukier kryształ | 1/3 szklanki |
mąka tortowa | 10 dag |
jajko | 3 sztuki |
mleko | 2/3 szklanki |
śmietana | 2/3 szklanki |
aromat waniliowy | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 5-6 sztuk |
masło | |
cukier brązowy | 1/2 szklanki |
cukier kryształ | 1/3 szklanki |
mąka tortowa | 10 dag |
jajko | 3 sztuki |
mleko | 2/3 szklanki |
śmietana | 2/3 szklanki |
aromat waniliowy | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: