Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
żółty ser | 50 g |
szałwia | 15 listków |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2 łyżeczki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sól do smaku |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
żółty ser | 50 g |
szałwia | 15 listków |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2 łyżeczki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: