Przepis i sposób przygotowania na: śmietanowiec na kawowym spodzie
Kroki postępowania
dodaję żelatynę ( na rynku pojawiła się nowość: do miseczki wlewasz wrzątek i zimną wodę następnie wsypujesz żelatynę i ubijasz)
zalewam masą śmietanową
śmietana 30% | 1 litr |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżeczek |
cukier | 1/2 szklanki |
sok z cytryny | 3 łyżki |
biszkopty podłużne | 1 opak |
kawa rozpuszczalna | 2 łyżeczki |
brązowy rum | 1 łyżka |
kakao | lub cynamon |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: