Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto rumowe
Kroki postępowania
Mleko powtórnie zagotować, wlać jajka cały czas mieszając, zagotować. Odstawić do przestudzenia
SMACZNEGO!!!!!
Biszkopt | 1 blat |
mleko 3,2% | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 3 sztuki |
masło | 20 dkg |
margaryna | 12,5 dkg |
ciastka | 6 paczek |
rum | 100 mililitrów |
wiórki kokosowe | 5 łyżek |
cukier puder | 1,50 szklanki |
woda ciepła | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: