Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z szaszłykami grzankowymi
Kroki postępowania
Podajemy z usmażonymi na patelni plastrami pieczarki i posypane natką pietruszki.
Grzanki nakłuwamy na szpikulec do szaszłyków.
POLECAM!!!!
pieczarki | 70 dkg |
rosół | 1 litr |
serek topiony śmietankowy duży | 10 dkg |
seler | 1/2 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cebula | 1 szt |
masło klarowane | 2 łyżki |
bułka czerstwa | 1 szt |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: