Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z grzybami, boczkiem i serem pleśniowym
Kroki postępowania
Cebulę pokroić w kostkę i przyrumienić na maśle dodać pokrojone i podgotowane grzyby. Dusić przez ok 10 minut, doprawić solą pieprzem i paprykami.
grzyby leśne | kilkanaście |
boczek wędzony | 200 g |
ser pleśniowy | 150 g |
ser biały | 100 g chudy |
jajko | 1 szt |
ciasto francuskie | 1 op |
sól | |
pieprz | |
chili | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: