Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA KANAPKOWA Z MAKRELĄ

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula czerwona 1 sztuka
makrela wędzona 100 gram
ogórki konserwowe 2 sztuki
majonez 1 łyżka
jajko 3 sztuki
chleb 4 kromki
szczypiorek 1 sztuka
musztarda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA KANAPKOWA Z MAKRELĄ

Cebulę czerwoną obieram i drobno kroję. Makrelę rozdrabniam, ogórki konserwowe kroję i łączę z cebulą. Do pasty dodaję musztardę oraz majonez. Następnie obieram ugotowane na twardo jajka , drobno je kroję i dodaję do pasty. Pastę nakładam na kroki chleba i posypuję posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak