Składniki:
kalafior | 800 gram |
ser cheddar | 100 gram |
koperek | 1 łyżka |
chili | 1/2 łyżeczki(płatki) |
masło | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
woda | 2.5 litra |
kalafior | 800 gram |
ser cheddar | 100 gram |
koperek | 1 łyżka |
chili | 1/2 łyżeczki(płatki) |
masło | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
woda | 2.5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: