Przepis i sposób przygotowania na: Relish, sos warzywno-owocowy
Gorący relish przełożyć do słoików, dokładnie zakręcić i odwrócić do góry dnem aż ostygną.
pomidor | 2 szt. |
papierówka | 2 szt. |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
ogórki konserwowe | 1 szt. |
papryka czerwona | 1 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 2 szczypty |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
oregano | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczeka |
oliwa | 1 łyżka |
sok pomidorowy | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: