Składniki:
wywar warzywny | 1,5 L |
ziemniaki | 4-5 szt |
wieprzowina bez kości | 25 dag |
cebula | 1,-2 szt |
tłuszcz | |
koncentrat pomidorowy | 1-2 łyżeczki |
mąka pszenna | 1-2 lyżki |
ser żółty | 5 dag |
sól | |
pieprz | |
jałowiec | |
przyprawa do zup |
wywar warzywny | 1,5 L |
ziemniaki | 4-5 szt |
wieprzowina bez kości | 25 dag |
cebula | 1,-2 szt |
tłuszcz | |
koncentrat pomidorowy | 1-2 łyżeczki |
mąka pszenna | 1-2 lyżki |
ser żółty | 5 dag |
sól | |
pieprz | |
jałowiec | |
przyprawa do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: