Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ze świeżych maślaków
Kroki postępowania
Warzywa zalać zimnym rosołem, gotować 10 minut, dodać ziemniaki, gotować jeszcze 10 minut
grzyby świeże | 60 dkg |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
pietruszka | 1/2 sztuki |
seler korzeniowy | 1/4 sztuki |
ziemniaki | 4 sztuki |
bulion drobiowy | 1 litr |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
masło do smażenia | 1 łyżka |
sól do smaku | 4 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: