Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z jajkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 500 g
jajko ugotowane na twardo 6 szt
majonez
sól
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z jajkiem

Fasolkę z odrobiną soli gotujemy w garnku. W drugim wstawiamy jajka. Miękką fasolkę odcedzamy i wykładamy na talerz. Jajka obieramy z łupinek, kroimy na ćwiartki i układamy wokół fasoli. Dekorujemy majonezem.
Szybki, lekki i smaczny obiad.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 21.08.2014 12:12
proste i pyszne
Aleksandra/Olcia 11.08.2014 19:27
ciekawe połączenie
as28 11.08.2014 19:25
fajny pomysł, jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak