Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z jabłkami i galaretką
Kroki postępowania
Jabłka ścieramy na tarce o grubych oczkach. Do jabłek dodajemy cukier i cynamon, podsmażamy .
Smacznego!!!
jajko | 4 szt |
cukier | 4 łyżki |
mąka | 4 łyżki |
woda ciepła | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 1,5 kg |
cynamon | 1 łyżeczka |
cukier | 3 łyżki |
galaretka truskawkowa | 2 opakowania |
galaretka truskawkowa | 1 opak. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: