Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 6 szt.
szczypiorek
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Kroki postępowania

1
Ugotowane na twardo jajka przeciskamy przez praskę lub gnieciemy widelcem
Krok 1 - Pasta jajeczna foto
2
szczypiorek kroimy i dodajemy do jajka
Krok 2 - Pasta jajeczna foto
3
Następnie dodajemy sól i pieprz do smaku oraz 2 łyżki majonezu
Krok 3 - Pasta jajeczna foto
4
Całość mieszamy i podajemy z chlebkiem.
Krok 4 - Pasta jajeczna foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 22.08.2014 08:16
dobre na śniadanko)
Wacław 17.08.2014 08:54
pyszne sniadnko !
Seba 17.08.2014 08:24
Często robię taką pastę, pycha
Megg 17.08.2014 07:29
Przepyszna pasta do pieczywa
gusia1000 17.08.2014 00:13
Dobra pasta, też tak robię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak