Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami i szynką
Kroki postępowania
Po około 3 minutach dodać pokrojoną w kostkę szynkę i wymieszać.
Dokładnie wymieszać. Smażyć ok. 2 minuty.
szynka | 150 gramów |
cebula biała | 1 sztuka |
pieczarki | 4 sztuki |
szczypiorek | 4 gałązki |
jajko | 6 sztuk |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
Po około 3 minutach dodać pokrojoną w kostkę szynkę i wymieszać.
Dokładnie wymieszać. Smażyć ok. 2 minuty.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: