Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan marynowany w chermouli.
Kroki postępowania
Osuszyć na papierze kuchennym.
bakłażan | 1 szt |
sól | |
oliwa |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżka |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 1 łyżeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 0,25 łyżeczki |
ząbki czosnku | 2 szt |
sok z cytryny | 3 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
natka kolendry | 3 łyżki |
mięta liście | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: