Przepis i sposób przygotowania na: Tort naleśnikowy ze szpinakiem, kurczakiem i fetą
Kroki postępowania
Należy jedynie zapiekać, ponieważ nie ma surowych składników.
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
woda | 1 szklanka |
mleko | 1/2 szklanki |
sól | szczypta |
olej słonecznikowy | 3 łyżki |
szpinak mrożony | 500 g |
ser feta | 200 g |
cebula | 1 |
czosnek ząbki | 3 |
pomidory suszone Smak | 4 |
sól do smaku | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
sos beszamelowy | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: