Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
olej | do posmarowania naczynia |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cebula | 1/2 sztuki |
kostka mięsna | 2 sztuki |
majonez | 2 czubate łyżki |
śmietana kremówka | 100 g |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
olej | do posmarowania naczynia |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cebula | 1/2 sztuki |
kostka mięsna | 2 sztuki |
majonez | 2 czubate łyżki |
śmietana kremówka | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: