Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słone francuskie paluszki z serem i kminkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakwanie
kminek Prymat do posypania
żółty ser ostry 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Słone francuskie paluszki z serem i kminkiem

Ciasto tniemy na 2 cm paski. Każdy posypujemy serem i kminkiem. Staramy się go delikatnie skręcić wokół siebie .Następnie pieczemy na zołoty kolor w 200 stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak