Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z szynki z suszonymi grzybami
Kroki postępowania
gulasz zagęścić mąką pszenną,doprawić do smaku(jeżeli jest taka potrzeba)
podawać gorące z kaszą lub makaronem i sałatką z buraczków konserwowych.
smacznego
szynka wieprzowa | 500 gram |
grzyby suszone | 1 garść |
cebula | 1 sztuka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
olej do smażenia | 2 łyżki |
koperek | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: