Przepis i sposób przygotowania na: Tarta Mimoza
Kroki postępowania
Schłodzić 1-2h.
Gotowe - smacznego!
mąka | 200 g |
żółtko jajek | 2 szt |
cukier | 70 g |
masło | 120 g |
woda zimna | 2 łyżki |
mleko | 250 ml |
żółtko jajek | 2 szt |
laska wanilii | 1/4 szt |
mąka | 25 g |
cukier | 70 g |
biszkopt jasny | 200 g |
sok z cytryny | 100 ml |
woda | 100 ml |
cukier | 20 g |
nalewka owocowa | 10 ml cytrynowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: