Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto drożdżowe z masą sernikową.
Kroki postępowania
Na brzegu maki rozsypać pozostały cukier, płatki masła,
Ser włożyć do miski, zmiksować,
mąka | 45 dag |
drożdże | 3 dag |
cukier | 10 dag |
mleko 3,2% | 200 ml |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
skórka z cytryny |
budyń śmietankowy | 0,5 szt |
mleko 3,2% | 125 ml |
śmietanka kremowa | 125 ml |
ser ricotta | 40 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
skórka z cytryny |
mąka | 10 dag |
cukier | 10 dag |
masło | 10 dag |
płatki migdałowe | 5 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: