Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź w warzywach po węgiersku

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula pół sztuki
pieczarki 20 dag
pomidor pół sztuki
papryka marynowana 1/3 słoiczka
płaty śledziowe 3 sztuki
Kucharek przyprawa do potraw wg uznania
pieprz wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź w warzywach po węgiersku

Kroki postępowania

1
Cebulkę pokroić drobno i wyłożyć na rozgrzany tłuszcz na patelni.
Krok 1 - Śledź w warzywach po węgiersku  foto
2
Następnie dodać pokrojone i wcześniej podsmażone pieczarki. Później wrzucić pokrojonego w kostkę pomidora i marynowane pieczarki. Całość dokładnie podsmażyć i przyprawić kucharkiem i pieprzem
Krok 2 - Śledź w warzywach po węgiersku  foto
3
Płaty śledziowe pociąć na 3-4 kawałki.
Krok 3 - Śledź w warzywach po węgiersku  foto
4
Dać do do miseczki i wymieszać delikatnie farszem. Posypać poszatkowanym szczypiorkiem.
Krok 4 - Śledź w warzywach po węgiersku  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 20.12.2014 21:17
wygląda bardzo smacznie
2milutka 30.03.2014 13:18
pyszne połączenie smaków:)
gosia47-47 30.03.2014 13:03
polecam, są pyszne :D
Janina 30.03.2014 12:04
Bardzo lubię takie śledzie;)
pajbek 30.03.2014 11:04
Na pewno pyszne :-)
fotoviderek 30.03.2014 10:56
Takiego śledzia to ja lubię :)
barbara11561 30.03.2014 10:21
takiej wersji śledzika nie jadłam:)na pewno pyszny:)
gosia56 30.03.2014 09:39
na pewno pyszny śledzik
noninka77 30.03.2014 09:26
ciekawe połączenie :)
Krzysztof15 30.03.2014 09:23
pyszny sledzik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak