Przepis i sposób przygotowania na: Tortilla hiszpańska z fetą, szpinakiem i oliwkami
Kroki postępowania
Ziemniaki obrać i pokroić ze skóry i gotować ok. 5 min.
ziemniaki | 500 g |
cebula | 1 |
jajko | 8 |
ser feta | 200 g |
czosnek ząbki | 4 |
szpinak mrożony | 500 g |
oliwa | |
śmietana 30% | 6 łyżek |
śmietana 18 proc | 6 łyżek |
żółty ser starty | 60 g |
oliwki czarne Smak | 3 łyżki |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: