Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki ze szpinakiem i camembert
Kroki postępowania
Posypać startym np. parmezanem i piec 15 - 20 min. w 180 st. C.
Ciasto: | |
mąka | 2 szklanki |
woda | 1 szklanka |
mleko | 1 szklanka |
jajko | 2 |
sól | szczypta |
olej | 3 łyżki |
F A R S Z | |
szpinak mrożony | 500 g |
camembert | 1 szt. |
filet z kurczaka | 1 |
pomidory suszone Smak | 8 szt. |
cebula | 1 |
czosnek | 3 ząbki |
sól | |
pieprz | |
olej | |
parmezan starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: