Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne ze szpinakiem, pomidorami, fetą i skórką pomarańczową
Kroki postępowania
Zapiekać pod przykryciem ok. 40 min w 180 st. C.
makaron lasagne | 250 g |
szpinak mrożony | 1 kg |
cebula | 1 |
czosnek | 4 |
pomidory krojone z puszki | 1 |
pomarańcza | 1/2 |
feta | 1 opakowanie |
pomidorki cherry | 10 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Gałka muszkatołowa cała Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
mleko | ok. 300 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: