Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 sztuka |
winogrona czerwone | 1/2 kiść |
cebula biała | 1 sztuka |
rzodkiew | 5 sztuka |
ser feta | 1 kostka |
sos do sałatek | 1 opakowanie |
olej lniany | 3 łyżka |
woda | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
kapusta pekińska | 1/2 sztuka |
winogrona czerwone | 1/2 kiść |
cebula biała | 1 sztuka |
rzodkiew | 5 sztuka |
ser feta | 1 kostka |
sos do sałatek | 1 opakowanie |
olej lniany | 3 łyżka |
woda | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: