Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z winogronami i fetą
Kroki postępowania
Całość doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi oraz zalewamy olejem lnianym.
kapusta pekińska | 1/2 sztuka |
winogrona czerwone | 1/2 kiść |
papryka czerwona | 1 sztuka |
kukurydza | 1/2 puszka |
ogórki konserwowe | 5 sztuka |
pomidorki koktajlowe | 7 sztuka |
ser feta | 1 kostka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól i pieprz | do smaku |
olej lniany | 4 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: