Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane łososiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 szt
łosoś wędzony 10 dag
majonez 6 łyżeczek
koperek świeży 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane łososiem

Jajka ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie, ostudzić. Jajka obrać ze skorupek i przekroić na pół. Wyciągnąć żółtka i rozdrobnić je widelcem. Do wgłębień po jajkach włożyć odrobinę majonezu, następnie rozdrobnione żółtka i delikatnie posypać pieprzem. Łososia posiekać i ułożyć na wierzchu jajek. Na koniec posypać posiekanym koperkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magduś83 04.02.2014 23:48
poczułam wiosnę :) he he nie wiem dlaczego chyba z powodu jajek bo Wielkanoc do tego ten zielony koperek:) a zapomniałabym zapowiadają się obłędne
Christopher 04.02.2014 20:01
Smaczne jajeczka.
adelajda 04.02.2014 17:52
będą mi smakowały :)
mitek111 04.02.2014 17:17
pięknie wyglądają
Janina 04.02.2014 16:13
Lubię jajka pod każdą postacią, Twoje wydanie prezentuje się smacznie;)
Aga-25 04.02.2014 16:04
fajne nadzienie
halina17 04.02.2014 16:02
Uwielbiam jajka faszerowane łososiem.
Agnieszka-87-25 04.02.2014 15:57
ale apetyczne są
brioszka 04.02.2014 15:56
mniam,super przystawka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak