Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka ze szpinakiem
Kroki postępowania
Masło roztopić wrzucić szpinak, posiekany czosnek i dusić 5 minut. Przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem .
wątróbka drobiowa | 20 dag |
szpinak | 450 gram |
masło | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 2 łyżki |
cebula biała | 1 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
bulion drobiowy | 3/4 szklanki |
sól, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: