Składniki:
Ciasto: | |
żółtko jajek | 2 szt |
margaryna | 0,5 kostki |
mąka | 1,5 szk |
cukier | 0,5 szk |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 3 łyżki |
Nadzienie: | |
budyń śmietankowy | 1 szt |
mleko | 1,5 szk |
jabłka | 1 kg |
cukier puder | 2 łyżki |
Ciasto: | |
żółtko jajek | 2 szt |
margaryna | 0,5 kostki |
mąka | 1,5 szk |
cukier | 0,5 szk |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 3 łyżki |
Nadzienie: | |
budyń śmietankowy | 1 szt |
mleko | 1,5 szk |
jabłka | 1 kg |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: