Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salatka warstwowa z tuńczykiem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 dag
kukurydza konserwowa 1 dag
groszek konserwowy 1 dag
ser gouda 20 dag
pietruszka 1 natka
szczypiorek 1 natka
majonez 3 łyżki
keczup 3 łyżki
przyprawy 1 d/s
tuńczyk 2 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Salatka warstwowa z tuńczykiem.

Zetrzeć na tarce białka jaj oraz starte żółtka i starty ser żółty kukurydza, groszek, tuńczyk starte żółtka posyp szczypiorkiem keczup i majonez zmieszać i doprawić polać na wierzch składników i na sos posypać starty żółty ser. A na końcu udekorować pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anetaM18 28.01.2014 10:17
te wszystkie przepisy a zwłaszcza ciasta są super a jak smakują jest to nie dopowiedzenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak