Przepis i sposób przygotowania na: Owocowa rozkosz
Kroki postępowania
Podgotowane jabłka i pomarańcze -
Wszystko podgotowujemy aby jabłka stały sie na półmiękkie , a sok nie wygotował sie. Odstawiamy na chwilkę aby troszeczkę ostygło.
poomarancza | 1 szt |
jabłko | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
miód | 2 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
sok malinowy | 1 łyżeczka |
nektar pomarańczowy | 2 łyżeczki |
czekolada | 0,5 tabliczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: