Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledziowa z rodzynkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

olej 1/2 szkl
cebula 3 szt
rodzynki 1 op
przecier pomidorowy 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
pieprz ziarnisty 6 szt
ogórki konserwowe 6-7 szt
pieczarki marynowane 1 szt
filety śledziowe 5-6 matiasy

Przepis i sposób przygotowania na: śledziowa z rodzynkami

Cebulę obieramy i kroimy. Do garnka wlewamy olej dodajemy cebulę rodzynki, przecie pomidorowy, liść laurowy i pieprz. Dusimy 5 min. Następnie studzimy i dodajemy pokrojone na mniejsze kawałki śledzie, pokrojone pieczarki i ogórki pokrojone w półplasterki. Mieszamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 26.01.2014 17:14
pyszna sałatka
Megg 23.01.2014 00:08
Wyśmienita sałatka!!!
JOANNA16 22.01.2014 18:19
pyszna sałatka)))
dada 22.01.2014 09:56
mniamka mniamka poproszę tę sałatkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak