Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar.

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 30 dag
cebula biała 1 sztuka
cebula czerwona 1 sztuka
żółtko jajek 2 sztuki
oliwa
sos sojowy
sól do smaku
ogórek 2 sztuki
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar.

Mięso drobno siekamy , doprawiamy solą,pieprzem,odrobiną sosu sojowego ,oraz oliwy dobrze wymieszać .Ogórki obrać ze skórki bardzo drobno pokroić,obie cebulki obrać pokroić w bardzo drobną kostkę ,oliwki również pokroić drobniutko .Kładziemy na talerzu po kolei drobniutko pokrojone warzywa po czym nakładamy doprawione mięsko i robimy wgłębienie po środku wkładamy w to miejsce żółtko posypujemy pieprzem i delikatnie polewamy oliwą i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marlenka.S 11.01.2014 16:24
pyszności, dawno jadłam
treonina 10.01.2014 21:54
domowy najlepszy!
halina17 10.01.2014 21:35
Lubię tatara.
Joannasz3190 10.01.2014 21:01
Bardzo lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak