Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miruna pieczona z mozzarellą i pomidorami

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miruna filet 1/2 kg
pomidor 1 szt
mozzarella 1 duża kulka
sól do smaku
pieprz do smaku
tymainek do smaku
bazylia do smaku
koperek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Miruna pieczona z mozzarellą i pomidorami

Kroki postępowania

1
Pomidory myjemy i kroimy na plastry.
Mozzarellę osączamy i kroimy na plasterki.
Krok 1 - Miruna pieczona z mozzarellą i pomidorami foto
2
Na folii aluminiowej układamy filety z miruny i przyprawiamy. Filety należy umieścić skórką do folii.
Na każdym kawałku ryby układamy przemiennie ser i pomidora i przyprawiamy.
Krok 2 - Miruna pieczona z mozzarellą i pomidorami foto
3
pieczemy 20 minut w piekarniku.
Pyszne, dietetyczne i zdrowe.
Polecam
Krok 3 - Miruna pieczona z mozzarellą i pomidorami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 30.12.2014 08:56
ooo, bardzo fajny pomysł
artur7 05.03.2014 17:51
pyszny pomysl
Ania321 17.01.2014 13:05
coś pysznego :)
GOSIA18 17.01.2014 10:33
Oryginalny pomysł
Monia 17.01.2014 09:02
W taki sposób miruny nie jadłam jeszcze :)
norweska20 17.01.2014 08:20
szybkie i smaczne..pycha
Magula 17.01.2014 08:13
ciekawy pomysł
moni0212
moni0212 16.01.2014 23:04
pycha mmmmm;)
Gracer 16.01.2014 22:58
pycha obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak