Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapustą pekińską i kukurydzą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
kukurydza 1/2 puszki
marchewka 1 szt
Zioła prowansalskie suszone Prymat szczypta
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapustą pekińską i kukurydzą

Kapustę pekińską drobno siekamy w paseczki. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Marchewkę obieramy i trzemy na tarce z dużymi oczkami. Wszystkie składniki wrzucamy do miski. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy szczyptę ziół prowansalskich, majonez i wszystko dobrze mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 02.01.2014 20:48
przepyszna
Rycerz
Rycerz 02.01.2014 19:07
Ciekawy przepis
Monika-twin 02.01.2014 19:03
fajna lekka salatka
iwi 02.01.2014 18:18
Super sałtka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak