Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z masłem czosnkowym

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło czosnkowe 10 g
oliwa
tymianek
pieprz
sól
łosoś filet 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z masłem czosnkowym

Filet łososia myjemy pod zimną wodą i osuszamy papierowym ręcznikiem. Następnie łososia przyprawiamy solą, pieprzem z obu stron oraz tymiankiem. Na rozgrzanej oliwie z oliwek smażymy filet łososia z obu stron. Przed podaniem układamy na rybce plasterki masła czosnkowego. Podajemy z cytryną i limonką. Skraplamy cytrusami przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 15.12.2013 18:52
wygląda bardzo apetycznie
aginaa 15.12.2013 16:48
polecam wszystkim
Zdzisław 15.12.2013 00:34
dla mnie smaczna potrawa
krystyna330 14.12.2013 21:31
jakie pyszności
Aleksandra/Olcia 14.12.2013 21:04
bardzo apetyczne
marcia7 14.12.2013 20:43
doskonale doprawiony
joanna__s 14.12.2013 20:21
Pyszna, zdrowa rybka. Mniam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak