Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z cukinii i kurczaka
Kroki postępowania
Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente, odcedzić.
Przełożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego, wierzch polać 3 łyżkami oleju.
cukinia | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
fasolka żółta szparagowa | 1 garść |
pierś z kurczaka | 1 podwójna |
makaron świderki | 500 g |
Bazylia suszona Prymat | |
sól i pieprz | |
przyprawa do kebaba | 1 łyżka |
olej | |
keczup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: