Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz drobiowy z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 500 dag
Filet z piersi kurczaka bez kości 500 dag
tłuszcz do smażenia
sól
ketchap

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz drobiowy z pieczarkami

WYKONANIE:

Pieczarki umyć i pokroić w plastry, usmażyć. Piersi też pokroić w paski, opruszyć przyprawą i usmażyć połączyć z pieczarkami, dodać ketchup, cukier i sól.

SMACZNEGO!

Najlepiej smakuje do pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak